STOP inscrieri! Nu mai primim porumbei

STOP INSCRIERI! NU MAI PRIMIM PORUMBEI!
Cu 10 zile inainte de terminarea perioadei de inscrieri, am atins capacitatea maxima a columbodromului, 1800 de porumbei. Vor mai sosi cativa pui de la concurentii deja inscrisi care nu au adus toti puii. Pentru a reusi sa gestionam in conditii optime efectivul de porumbei nu mai putem primi alte inscrieri. Va rugam nu insistati si va multumim pentru intelegere.
257 de concurenti au ales sa-si testeze puii in anul 2017 la Columbodrom Bucovina-Cajvana Olr. Lista completa a participantilor o gasiti aici https://www.oneloftrace.live/?page=3&loft_id=31
Suntem la al 3-lea sezon. In 2015 am pornit cu aprox.300 porumbei din care 165 au ajuns in finala. In 2016 am pornit cu 1268 din care 686 au ajuns in finala. In 2017 pornim cu 1800 porumbei iar obiectivul nostru este sa ajungem cu cat mai multi in finala pentru ca nimic nu se compara cu senzatiile traite de concurenti atunci cand isi asteapta pasarile, mai ales cand este vorba de o finala cu premii substantiale. Vom acorda premii totale de 49.000 euro cash din care locul 1 finala va primi 10.000 euro. Cu siguranta va fi o competitie traita de toti cu sufletul la gura.
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o. Nu va fi usor nici pentru porumbei, nici pentru noi ca organizatori dar in ceea ce ne priveste ne vom stradui sa facem tot ce este nevoie pentru a avea porumbei in forma si o competitie frumoasa. Va asteptam sa asistati la imbarcari, la sosiri si nu in ultimul rand sa participati la lansari.
Cu multumiri, Boca Dumitru si Ureche Dumitru
www.derbybucovina.ro

Facebook Comments

About Lucian Lionte

Check Also

Regulament 2023

Regulament 2023 Derby Bucovina Predare porumbei: 1 Martie – 15 Mai Plățile prin virament și la sediul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.