HOTSPOT 3 – Focsani 240 km – 13 august 2016

Sambata, 13 august 2016, a avut loc cel de-al 3-lea Hotspot cu lansare de la Focsani 240 km.

Pentru aceasta etapa au fost imbarcati 899 porumbei.

Pentru a consulta lista de imbarcare CLICK AICI

Porumbeii au fost lansati la ora 06:30 in conditii meteo bune, avand ceva vant din fata. De aceasta data sosirile nu au mai fost foarte grupate ca pana acum inregistrandu-se pierderi ceva mai mari. Dupa 3 zile de la lansare erau sositi aproximativ 84% din porumbeii lansati.

Castigatorii Hotpsot 3 Focsani 240 km sunt urmatorii:

Loc 1 – Dorin+Iosif+Motac – 656214-2016

Loc 2 – Popovici Paul – 909-2016

Loc 3 – Macovei Ionel & Adriana – 921873-2016

Pentru lista completa a sosirilor CLICK AICI

Dupa ce-l de-al 3-lea Hotspot a fost actualizat si CLASAMENTUL AS care poate fi consultat cu  CLICK AICI

Observatie: Mentionam ca inregistrarea porumbeilor in sistemul constatator Benzing si validarea rezultatelor nu are legatura si nu poate fi influentata in vreun fel de transmiterea online a rezultatelor. Sistemul Benzing Live cu rezultate in timp real si SMS-uri pentru fiecare porumbel sosit a fost instalat ca o facilitate pentru participanti, pentru a fi informati in cel mai scurt timp in legatura cu sosirile porumbeilor. La Hotspot 3 Focsani, dupa inregistrarea primilor 14 porumbei sositi, datorita unei defectiuni la calculatorul care preia datele din ceasul Benzing M1, nu s-a mai putut efectua sincronizarea online si nu s-au mai putut trimite SMS-uri participantilor. In niciun caz asta nu inseamna ca etapa ar trebui repetata sau ca rezultatele nu sunt valide. Porumbeii au fost constatati si inregistrati in sistem iar ulterior, dupa remedierea defectiunii, datele au fost descarcate pe calculator si actualizate pe serverul Benzing. Aceasta este o operatiune asupra careia utilizatorul sistemului nu poate interveni in sensul de a face modificari. Rezultatele au fost preluate exact asa cum au fost inregistrate in ceasul constatator.

Ne exprimam regretul pentru disconfortul creat participantilor datorita acestei defectiuni si va asiguram ca s-a facut tot ce era posibil pentru ca datele sa fie salvate si preluate in siguranta pe serverul Benzing. Totodata ne exprimam si regretul pentru reactia unor participanti care au fost foarte nemultumiti si care au aruncat diverse acuzatii, au folosit injurii si chiar expresii triviale la adresa organizatorilor. Iar atunci cand au terminat cu organizatorii si cu nemultumirile legate de defectiunea tehnica au inceput sa jigneasca pe ceilalti participanti si porumbeii acestora. Din pacate, pe viitor, nu ne vom dori astfel de persoane care sa participe la Columbodrom Bucovina-Cajvana. Sunt multe lucruri pentru care pot fi raspunzatori organizatorii unui columbodrom dar nicidecum nu pot sa raspunda de ce porumbeii unui anumit crescator nu au venit, pe cand „toti adormitii” altor crescatori au venit. Regretabil. Asa cum speram ca pe viitor sa nu mai existe probleme de natura tehnica, tot asa speram ca pe viitor sa nu mai existe astfel de polemici.

In perioada urmatoare vor avea loc ultimele 2 etape, semifinala si finala.

Va multumim inca o data pentru incredere si va dorim mult succes!

Boca Dumitru & Ureche Dumitru

 

Facebook Comments

About Lucian Lionte

Check Also

Regulament 2023

Regulament 2023 Derby Bucovina Predare porumbei: 1 Martie – 15 Mai Plățile prin virament și la sediul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.